Creatief en oplossingsgericht coachen bij weerbaarheid, faalangst, seksualiteit, rouw, pesten en opkomen voor jezelf.

Kennismaking

Je mag mij altijd vrijblijvend bellen voor meer informatie. Mailen mag ook. Wat jij het fijnste vindt.

Mocht je een afspraak willen dan kunnen we een kennismakingsgesprek plannen. Even elkaar zien en horen, de sfeer proeven, is de klik er, dat is wel zo belangrijk! Deze kennismaking duurt meestal niet langer dan een uur. Tijdens dit gesprek mag je iemand mee nemen die je vertrouwt en waar je je veilig bij voelt. Dat is geen enkel probleem! We zullen samen kijken wat voor jou belangrijk is, en waar ik jou bij kan ondersteunen. Geef vooral ook aan wat je fijn vindt: praten, dingen doen, bewegen of creatief bezig zijn; het kan allemaal.

Ook kan ik je vertellen hoe lang een traject er ongeveer uit gaat zien en wat we allemaal gaan doen tijdens de gesprekken. Ik werk kortdurend, dat wil zeggen: niet langer dan nodig is. Er van uitgaande dat ongeveer 5 gesprekken voldoende zou moeten zijn. Er zijn altijd uitzonderingen waardoor 1 of 2 gesprekken meer of minder ook mogelijk is.
Mocht ik merken dat je eigenlijk meer of intensievere hulp nodig hebt, dan verwijs ik je door naar een organisatie die jou langer/intensiever kan begeleiden. Maar dat zal ik altijd van te voren aan je laten weten en in overleg met jou (en je ouders/verzorgers) doen.

Wat gaan we doen?

Dat is een belangrijke vraag. En daarom geef ik jou hier graag uitleg over. Ik kijk vooral naar wat jij fijn vindt. Dus werk je graag met materialen zoals klei, verf of potloden? Dan gaan we die gebruiken.

Vind je het prettiger om buiten te zijn in de tuin, klusjes doen zoals het kippenhok verschonen, in de moestuin bezig zijn en ondertussen te praten? Dan doen we dat.

Lijkt het je leuk om met poppetjes te werken zoals playmobil, houten poppetjes, kleuren en picto's? Gaan we daar mee aan de slag.

Doe je liever een wandeling door het bos, of vind je het doen van rollenspellen of oefeningen prettig? Ook dat is een mogelijkheid. Er zijn ontzettend veel materialen beschikbaar waar we mee aan de slag kunnen: Klei, verf, schildermatariaal, speelgoed, emotie materiaal, bordspellen, playmobil, houten poppetjes en ga zo maar door. Maar let op! Het is geen knutseluurtje. Het is wel de bedoeling dat we gaan werken aan jouw vragen.

Samen zoeken we naar wat bij jou past.